Amsterdam you so perf

Afgelopen donderdag hebben Martine en ik een dagje de toerist uitgehangen. Totaal ongepland. In eerste instantie zouden we naar Almere gaan, maar na de Primark bezocht te hebben verveelden we ons een beetje. We hadden afgesproken op het station van Zwolle en van daar zijn we verder gereisd naar Almere, en van daaruit dus naar Amsterdam! We hadden allebei onze spiegel reflex camera’s mee, dus we hebben super veel foto’s gemaakt. Oh damn ik hou van deze spontante dingen in het leven!IMG_1281

IMG_1247IMG_1254  IMG_1294 IMG_3980a IMG_4012We hebben eerst een tijdje rondgehangen in de Kalverstraat, waarna we door gingen naar het Rijksmuseum. Onderweg naar het Rijksmuseum toe kwamen we Episode tegen, een heel leuk vintage kleding winkeltje! Ze verkochten hier gewoon de originele Adidas Superstar uit de 90’s. Hoe tof. Bij het tuinhuisje van het Rijksmuseum hebben we een raketje gegeten onder het genot van een straatmuzikant die hele fijne muziek speelde. Hierna hebben we een lange tijd in het Vondelpark rond gehangen en hebben we weer veel foto’s gemaakt. Ik kon zo genieten van deze dag! Uiteindelijk hebben we ook nog even de Wallen opgezocht, want dat wouden we nu ook wel eens zien. Het viel allemaal heel erg mee want er liepen eigenlijk alleen maar toeristen en geen smerige ventjes. (gelukkig). Ik denk dat dat allemaal later op de avond wel zou komen. De dag hebben we afgesloten in een leuk pizza restaurantje, waarna we de trein naar huis moesten nemen.

Het was echt een heeeerlijke dag!

Liefs, José.

6 gedachtes over “Amsterdam you so perf

  1. Gezellig! Amsterdam is echt een heerlijke stad, al word ik soms wel gek van die toeristen als ik er ben haha. Ik ben nog nooit in het Vondelpark geweest, ziet er wel leuk uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s